JAN RITSCHARD PEDERSEN

NAVN: Jan Ritschard Pedersen

FØDT: 1982

UDDANELSE: HTX & Multimediedesigner

BØRN: 2

KONE: 1

WEBSITE: ogtk.dk

EMAIL: yo@ogtk.dk

Uddannet Multimediedesigner og autodidakt alt muligt andet.

 

Jeg er en 41år ung københavnerfar til 2 piger på hhv 6 og 8 år., og min kommende kone er en IT sikkerhedsekspert ved navn Anne.

 

Jeg har arbejdet fuldtid med nordisk dubbing siden 2014, hvor jeg startede som QC’er og filhåndterings nørd hos Dubberman (senere BTI, og nu Iyuno). Derefter fik jeg grafiker, edit og instruerende indspilningtekniker hatte på hos Audio Resort (senere KM Studio, og nu Plint). De seneste par år jeg haft ansvaret for redigeringen og afholdelse af dubbingkurser.

Jeg har endda en del småroller i diverse danskdubbede børne og teenagefilm. Du har måske allerede hørt mig som ged nummer 4 i Rensdyret Elliot!?

 

Før børn og fuldtidsarbejde var jeg en forholdsvis kendt dansk rapper der gik under navnet SupaJan. Det blev til et 4 soloalbums, en hulens masse gæstevers og et utal af optrædender på alt fra bittesmå scener i provinsen til Bøgescenen på SmukFest og Arena på Roskilde Festival.

Derudover har jeg også selv arrangeret en del koncerter og hiphop jams igennem årene.

Jeg er medejer at musikstudiet “The Artillery” på Gammel Kongevej i København, og det sker stadig jeg hopper i vokalboksen og spytter lidt rap.

 

Jeg har en stor passion for gammel vin og nye sneaks, og så har jeg en kat der hedder Alfie og en vandrende pind der hedder Find.

 

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har noget jeg kan være behjælpelig med.