WEBSITES

Jeg startede med at lave helt simple html sider, til jeg forelskede mig i Macromedia Flash og vektor grafikkens uendelige muligheder.

Flash dagene hvor intet måtte stå stille på en hjemmeside ebbede ud, og de seneste mange år har jeg specialiseret mig i WordPress og SEO optimering.

 

Nedenfor er der links til de sider jeg udvikler og administrerer pt.

frescofreestyle.dk

Fresco er en af Danmarks bedste og sjoveste freestylerappere

artilleryrec.com

The Artillery (tidligere Graven) er et Københavnsk musikstudie der primært beskæftiger sig med produktion, indspilning, mix og masterering af musik i den urbane genre. 

siftordis.dk

Sif Tordis er en selvværdsterapeut med base i København. Hun tilbyder samtale- og gruppeterapi for unge, voksne og forældre.

nickcoldhands.com

Nick Coldhands er en professionel DJ og platinvindende producer. Udover at garantere en fest, afholder han også foredrag omkring sine 4 årtier i musikbranchen, samt konsulent arbejde og speak.

madness4real.dk

Madness 4 Real (Rip Rasmus B) et et dansk producerteam med enorm international succes. De stod bl.a. bag nogle af de mest genreskabende evergreens inden for den amerikanske gangster rap i start 90’erne. 

dengalepose.dk

Den Gale Pose er en dansk rapgruppe bestående af Jokeren, Nick Coldhands & Rasmus B (RIP). De havde kæmpe succes i 90’erne og 0’erne, specielt med deres klassiker “Spændt Op Til Lir”.

supajan.dk

SupaJan er en hel fantastisk dygtig dansk rapper, som har været din yndlings rappers yndlingsrapper siden 0’erne, og stadig dukker op og sætter et skab eller 2 på plads i ny og næ.

lindalildholdt.dk

Linda Lildholdt er en dansk kunstmaler fra Nordsjælland. Hun udmærker sig ved brugen af lys, farver og former der sammen skaber et stemningsfyldt og livligt udtryk.

schweiz-bog.dk

Poul Arly Pedersen er en dansk forfatter med en kæmpe kærlighed for Schweiz. Han har udgivet 3 bøger om alpelandet med de formidable oste, både med fokus på egne oplevelser og landets historik.